White Chocolate Tower



Hozzávalók:

  • Fehér forrócsoki alap
  • Fehér csokoládé
  • Eszpresszó 
  • Friss citrom
  • Gyömbér 
  • Tejszínhab

Elkészítés:

  • Két kocka fehér csokoládét megolvasztunk
  • Egy koltélpohár száját megforgatjuk a megolvasztott csokiban
  • Készítünk egy eszpresszót, majd azt a koktélpohárba öntjük 
  • Egy másik edényben melegítünk vizet, majd hozzáadjuk a forrócsoki alapot (vagy olvasztással fehér forrócsokit készítünk)
  • Egy fél citromot kifacsarunk és ízlés szerint néhány cseppet hozzáadunk a forrócsokihoz (nem kell sok)
  • Ezt rátöltjük a koktélpohárban lévő eszpresszóra
  • Az ital tetejére tejszínhabot fújunk 
  • A tejszínhabot megszórjuk gyömbérporral