Ugrás a fő tartalomra
Hozzávalók:
- Fehér forrócsoki alap
- Fehér csokoládé
- Eszpresszó
- Friss citrom
- Gyömbér
- Tejszínhab
Elkészítés:
- Két kocka fehér csokoládét megolvasztunk
- Egy koltélpohár száját megforgatjuk a megolvasztott csokiban
- Készítünk egy eszpresszót, majd azt a koktélpohárba öntjük
- Egy másik edényben melegítünk vizet, majd hozzáadjuk a forrócsoki alapot (vagy olvasztással fehér forrócsokit készítünk)
- Egy fél citromot kifacsarunk és ízlés szerint néhány cseppet hozzáadunk a forrócsokihoz (nem kell sok)
- Ezt rátöltjük a koktélpohárban lévő eszpresszóra
- Az ital tetejére tejszínhabot fújunk
- A tejszínhabot megszórjuk gyömbérporral