Cherry Chocolate Tower



Hozzávalók:

  • Sötét forrócsoki alap
  • Milka Darkmilk
  • Eszpresszó 
  • Főzött meggy vagy meggy befőtt (magas gyümölcstartalmú)
  • Fahéj
  • Tejszínhab

Elkészítés:

  • Két kocka Milka Darkmilk csokoládét megolvasztunk
  • Egy koltélpohár száját megforgatjuk a megolvasztott csokiban
  • Készítünk egy eszpresszót, majd azt a koktélpohárba öntjük 
  • Egy másik edényben melegítünk vizet, majd hozzáadjuk a főzött meggyet/meggy befőttet és alaposan elkeverjük (kb. 2-3 perc)
  • A vízbe beleöntjük a forrócsoki alapot és folytatjuk a keverést a teljes oldódásig
  • Ezt rátöltjük a koktélpohárban lévő eszpresszóra
  • Az ital tetejére tejszínhabot fújunk 
  • A tejszínhabot megszórjuk fahéjjal