Ugrás a fő tartalomra
Hozzávalók:
- Sötét forrócsoki alap
- Milka Darkmilk
- Eszpresszó
- Főzött meggy vagy meggy befőtt (magas gyümölcstartalmú)
- Fahéj
- Tejszínhab
Elkészítés:
- Két kocka Milka Darkmilk csokoládét megolvasztunk
- Egy koltélpohár száját megforgatjuk a megolvasztott csokiban
- Készítünk egy eszpresszót, majd azt a koktélpohárba öntjük
- Egy másik edényben melegítünk vizet, majd hozzáadjuk a főzött meggyet/meggy befőttet és alaposan elkeverjük (kb. 2-3 perc)
- A vízbe beleöntjük a forrócsoki alapot és folytatjuk a keverést a teljes oldódásig
- Ezt rátöltjük a koktélpohárban lévő eszpresszóra
- Az ital tetejére tejszínhabot fújunk
- A tejszínhabot megszórjuk fahéjjal