Hozzávalók:
- Matcha
- Kókusztej (barista változat)
- Tejszínhab
- Málna szörp
- Gyömbér őrlemény
- Jég
- Málnás ízesítésű jég
Elkészítés:
- Töltsünk meg egy poharat aprított jéggel
- Egy külön edénybe készítsünk matcha teát, majd adjunk hozzá kókusztejet és egy csipet gyömbér őrleményt
- Alaposan keverjük el a matchánkat, majd töltsük a poharunkba
- Fújjunk tejszínhabot az ital tetejére, majd egy kanállal oszlassuk el nagyjából egyenes felületűre
- A tejszínhab tetejére helyezzünk némi piros színű (málnaszörpből készített) jeget
Tálalás:
Az ital mellé készíthetünk málnás habot is egy kisebb tálkába, amely a matchás réteget utólag is jól kiegészíti. Ezt legkönnyebben tejszínhab és málnaszörp elkeverésével állíthatjuk össze.