Velvet Cold Brew tonik cseresznyés csokival




Hozzávalók:

  • Világos pörkölésű kávéból készített cold brew 
  • Tonik
  • Meggy szörp
  • Cseresznyés csokoládé 

Elkészítés:

  • Egy pohárba öntsünk 2 ujjnyi hígítatlan meggyszörpöt.
  • Töltsük fel jéggel a poharat.
  • A jégre óvatos, de határozott mozdulattal töltsük rá az előzőleg behűtött tonikot.
  • Vegyük ki a hűtőszekrényből az előzőleg elkészített cold brew-t (lásd: Kávélabor).
  • Az egyik nagyobb méretű jégkockára lassan öntsük rá a kávénkat. Eleinte csak csepegtessük, ezt követően bátrabban is rátölthetjük a maradékot.

Tálalás:

Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni.
Ezt a receptet néhány kocka cseresznyés csokoládéval kell tálalni, melyet az itallal egyidejűleg javasolt elfogyasztani.