Hozzávalók:
- Világos pörkölésű kávéból készített cold brew
- Tonik
- Meggy szörp
- Cseresznyés csokoládé
Elkészítés:
- Egy pohárba öntsünk 2 ujjnyi hígítatlan meggyszörpöt.
- Töltsük fel jéggel a poharat.
- A jégre óvatos, de határozott mozdulattal töltsük rá az előzőleg behűtött tonikot.
- Vegyük ki a hűtőszekrényből az előzőleg elkészített cold brew-t (lásd: Kávélabor).
- Az egyik nagyobb méretű jégkockára lassan öntsük rá a kávénkat. Eleinte csak csepegtessük, ezt követően bátrabban is rátölthetjük a maradékot.
Tálalás:
Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni.
Ezt a receptet néhány kocka cseresznyés csokoládéval kell tálalni, melyet az itallal egyidejűleg javasolt elfogyasztani.