Bubble Brew Apricot


Hozzávalók:

  • Sárgabarack
  • Enyhén szénsavas ásványvíz 
  • Cold brew

Elkészítés:

  • Főzzünk fel 1-3 sárgabarackot (= 1 adag) annak zamatától függően.
  • A főzetet szűrjük le normál, konyhai szűrőn, majd pihentessük pár percet a hűtőszekrényben.
  • Egy pohárba helyezzünk jeget, majd öntsük rá a sárgabarack főzetet.
  • Töltsük fel (szinte teljesen, de azért helyet hagyva) enyhén szénsavas vízzel a poharat.
  • Lassan, de határozott mozdulattal öntsünk egy kisebb adag, hígított cold brew-t az italba.

Tálalás: 

A kávét friss sárgabarack mellett tálaljuk. Lehetőség szerint ugyanabból a gyümölcsből válasszunk, mint amelyből a kávéhoz is válogattunk, hiszen a friss gyümölcs a gyümölcstartalmat reprezentálja és pótolja a hiányzó cukortartalmat is.